Rörinspektion

Videoinspektioner av avlopp

Faktum är att EKO Spol kan spara dig en hel del både tid och pengar,

Avloppstekniker såsom Eko Spo använder sig av kamerainspektion i dina ledningar för att hitta problemen och kunna rekommendera bästa möjliga lösning på problemet.

Kamerainspektion – Avloppsledningar

Videoinspektioner används inte bara efter att problemen redan uppstått.

 

Det är en alldeles utmärkt idé att ta hem bästa möjliga avloppstekniker och göra en kamerainspektion av hela ditt system medans du ändå bygger om t ex ditt kök eller ditt badrum, då nya rör också ställer nya krav på ditt avloppssystem i övrigt (det är helt essentiellt att dina stammar klarar av ökade krav på genomspolning av avloppsvatten).

Det utgör också en utmärkt investering i att kostnadseffektivt motverka problem innan de uppstår på riktigt. En kamerainspektion kan enkelt hitta problem som “är på gång” (t ex trädrötter som närmat sig ledningarna) och man kan därefter lätt göra en högtrycksspolning av avloppsledningarna för att motverka framtida problem som kan uppstå av t ex fett eller annat skräp.

Rörinspektion

Kamerainspektioner är mer kostnadseffektiva och lättare än att försöka gissa sig fram genom ett avloppssystem som kan innebära flertalet felaktigt grävda hål och en eskalerande kostnad i både pengar och tid. Att veta vart man ska gräva för att hitta ett avloppsstopp på första försöket är hur simpelt som helst!

Användningen av kamera och video för att lokalisera stopp och genomföra en allmän koll av dina VVS-system möjliggör även för avloppsteknikern att på ett enkelt och smidigt sätt att inte bara se saker i detalj, utan att kunna avgöra hur olika detaljer redan nu påverkar ditt system – och vad som möjligen kan hända i framtiden.

Högtryck munstyck till avloppsstopp

Kontakta EKO Spol och VVS

Vallentuna

kontakt@localhost

070 773 2707