Villaspolning

Underhåll och service. Bäst betyg.

Villaspolning kan spara pengar, tid och undvika stress

För att reducera antalet samtal till rörmokare och avloppstekniker, så finns det ett bra alternativ… reguljär skötsel och underhållsspolning.

Villapolning – Avloppsledningar

Villaspolning och underhållsspolning

Hur ofta borde du rengöra dina avloppssystem?

 

Frågan om hur ofta du borde högtryckstvätta dina avloppsledningar verkligen behöver beror på flera faktorer, t ex åldern och skicket på dina ledningar och hur ofta de används i ditt hem eller företag.

Under normalt användande så rekommenderas att husägare spolar sina avlopp regelbundet ungefär en gång var 18:e till 24:e månad för att slippa dyrare omkostnader i händelse av stopp i avloppet. Men genom att konsultera professionell hjälp så får du lätt reda på om du behöver spola avloppen oftare eller om du kan vänta längre mellan tillfällena. 

Villaspolning

Vi på Eko Spol åtar oss gärna regelbunden skötsel både för privata bostäder och företag. Detta motverkar risken till avloppsstopp och dyra akututryckningar när du som minst behöver det.

Undrar du om högtryckstvätt är ett bra val för just dig? Oavsett om du har ändlösa stopp och vatten som kommer upp ur toalettstolen eller om du bara vill vara säker på att ditt system är i bästa möjliga skick, så har vi vad du behöver. Och vad det än visar sig att du behöver, så finns vi här för att hjälpa till. Vi erbjuder spoltjänster både för bostäder och företag och rensar ditt avlopp med hjälp av olika metoder, som t ex hetvatten och med roterande munstycke för att komma åt de extra svåra punkterna. Åratal av erfarenhet i Storstockholmsområdet och även akututryckningar vid nödfall är bara några av anledningar till att du borde höra av dig till oss för dina avloppsbehov.

Villaspolning - rensning av golvbrunn

Kontakta EKO Spol och VVS

Vallentuna

kontakt@localhost

070 773 2707