24/7 Stopp i avlopp team

Bli av med avloppsstoppet idag: Från 1500kr

Bekämpa omedelbart stopp i avlopp: Ta kontroll med vår experttjänst!

Så du har ett krånglande avlopp? Du kanske redan har spenderat alldeles för mycket tid under stress med att försöka rensa det illaluktande badrummet? Ta det lugnt, ring till EKO Spol – Vi löser det!

Avloppsstopp – Effektiva avloppslösningar

Stopp i avlopp, avloppsstop, avloppstopp

Högtrycksspolning

Högtrycksspolning är en av de mest populära metoderna för att rensa och städa ur avlopp.

Högtryckstvätt är det snabbaste, mest ekonomiska och miljömässigt mest skonsamma sättet för att hålla dina ledningar och avlopp rena och problemfria. Det kan användas emot stopp även av t ex cementrester och smågrus – våra högtrycksmaskiner mjukar upp, emulgerar och kan även spränga rester av hårda material i avloppen. De kan till och med bryta igenom trädrötter! 

Bostad

Skapa en problemfri boendemiljö med våra avloppstjänster för bostäder. Säkerställer att stopp i avlopp inte blir ett hinder..

Kommersiella

Skapa en problemfri boendemiljö med våra avloppstjänster för bostäder. Säkerställer att stopp i avlopp inte blir ett hinder.

Offentliga byggnader

Håll offentliga byggnader flytande med vår dedikerade avloppsstopp-lösning, förhindrande av driftstörningar och säkerställande av smidiga verksamheter

Har du ett avloppsstopp?

 

Om du upptäcker att vattnet i handfatet inte rinner undan tillräckligt fort, eller kanske rent av inte alls, så har du troligen ett stopp någonstans i installationen.

Ett större problem är om vattnet kanske rent utav rinner tillbaks genom dina avrinningar och ut vidare på golvet. Detta kan bero på ett stopp emot det kommunala huvudavloppet och kan resultera i brunt vatten (vatten som är kontaminerat av t ex bajs och liknande) som rinner tillbaka in i ditt hem.

Detta är extremt ohygieniskt och kan orsaka stora skador. Om du har någon form av stopp i dina avlopp så är det viktigt att ringa en professionell avloppstekniker som t ex EKO Spol (vi gör akutjobb 24 timmar om dygnet!) för att komma och fixa problemet.

Kontakta EKO Spol och VVS

Vallentuna

kontakt@localhost

070 773 2707