Stopp i Avlopp?

 

Vi löser det!

fr

1395kr

inkl rot av.
Ring oss: 070 773 2707

Högtrycksspolning och avloppsrensning

 • Stopp i avlopp – vi löser det!

 • Stamspolning & stamrensning

 • Rörinspektion med kamera

 • Spolning och filmning av dagvattensystem

LÅGTRYCK OCH HETVATTENSPOLNING

 • Klottersanering

 • Hetvattenspolning av lokaler

 • Altan tvätt / rengöring

Restaurangägare?

Underhållspolning. Ber om offert idag
Ring oss: 070 773 2707

Stopp i avlopp?

Det är ett tråkigt faktum i livet att vi får avloppsstopp. Oavsett vad problemet är med dina krånglande avlopp, så finns Eko Spol Sverige till hands för att hjälpa dig att hitta den bästa möjliga lösningen både snabbt och effektivt! Högtrycksspolning är en av de mest populära metoderna för löser ett stopp i avlopp.

Tar hand om dina avlopp

Här hittar du underhållningstips. Vi tipsa om några effektiva metoder som undvika stopp i avlopp. Information och rådgivning som fixa din avloppstopp eller löser dåligt lukt i avloppet. Har du ett akut avloppsstopp kan du ringa 070 773 2707 och ber om hjälp.
golvbrun spolning
Gjutjärn golvbrunn spolning
Avloppstopp - Eko Spol
Underhålls spolning - golvbrunn
Stopp längre ner i kök
Köksavlopp stopp. Stopp i vaskan.
Villaspolning
Villaspolning, underhållsspolning.
Stopp i Tvättställ
Stopp i tvättställ - avloppsrensning
Akut avloppsspolning
Akut högtryckspolning

Stamspolning

Zone 1
SEK2795/Ink rot avdrag och moms
 • Bronze Paket:
 • Underhållsspolning
 • Upp till 4 golvbrunnar
 • Kökspolning

Rörinspektion

Zone 1
SEK1495/Ink moms
 • Besiktning av avloppssystem
 • Utgående ledning
 • Dokumentation (video)
 • Modernt kamera utrustning

Klottersanering

Zone 1
SEK1495/* Ink rot avdrag och moms
 • *baserad på 1-5kvm
 • Ber om snabbt offert
 • Ekovänligt produkter
 • Sten, betong, trä

senaste blogginlägg

Tar hand om dina avlopp

Topptips för hur du tar hand om dina avlopp

May 2020 – Jaime T.

Som husägare finns det många saker att ta hand om runt huset och gården, och dina avlopp är förmodligen inte högst upp på din lista över prioriteringar. Jag menar, när du vrider på kranen får du vatten direkt, eller hur? När du spolar i toaletten är du tacksam över att avfallet är borta och toalettstolen är redo för nästa användning. Men, som med det mesta i och runt ditt hem, så behöver avloppssystemen lite skötsel och omtänksamhet om du ska kunna fortsätta lita på att det fungerar när du behöver det.

Här är några av de vanligaste avloppsproblemen för villaägare och några snabblösningar för att lösa dem:

För avloppsstopp: Häll 1-2 dl salt ner i avloppet följt av extremt hett (men ej kokande) vatten tills stoppet är upplöst.

Väldigt lite eller inget vatten kommer från kranen: Säkerställ att huvudkranen under handfatet är öppet och plugga avrinningen. Skruva av strålsamlaren från kranen och tvätta alla dess delar; sätt sedan ihop den igen. Din kran släpper förhoppningsvis igenom vatten som den ska igen!

Ledningar är exponerade för kall luft: Isolera rören; detta skyddar dem från frysskador och kommer att minska din väntan på varmvattnet (vilket i sin tur sparar in pengar på vattenräkningen också!)

Reguljär skötsel

Om du ofta erfar stopp i avloppen, så är det viktigt att inte använda kemiska rengöringsmedel. Dessa innehåller starka kemikalier som äter upp dina avloppsrör inifrån, och kan orsaka stor skada på ditt avloppssystem.

Det är bättre att hyra in professionell hjälp (till exempel från din avloppstekniker i Vallentuna) för att undersöka och föreslå rätt lösningar så att du kan ta hand om dem omgående.

Motverka problem

För att reducera antalet samtal till rörmokare och avloppstekniker, så finns det ett flertal saker du kan göra för att motverka framtida problem med dina avlopp.

Illaluktande avlopp? Några få ändringar i dina dagliga vanor kan göra mycket för att bevara skicket på dina avlopp och ledningar och undviker akut avloppsspolning.

Installera filter i dina handfat och avlopp för att blockera större föremål och hår från att fastna i dina ledningar. Rensa filtren regelbundet och spola med hett vatten.

Spola aldrig ned fettrester i dina avlopp – då bli det stopp i avlopp. Häll över dem i en metallbehållare och häll det i din kompost eller i soporna. 

Mjuka upp ditt vatten: Hårt vatten är inte bara hårt mot din hud, det går även hårt åt dina avloppssystem. Hårt vatten innehåller mineraler såsom kalcium och magnesium som sätter igen insidan på dina ledningar och förhindrar vattenflödet. De flesta vattenmjukgörare använder soda för att motverka effekten av dessa mineraler.

Eko Spol Sverige kan hjälpa dig att hålla dina avloppsledningar i toppskick! Stopp i Avlopp? Behöver avloppsspolning? Ring oss 070 773 2707

Behöver du rådgivning?

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning omgående avloppsbekymmer per telefon och e-post.

Hur fett påverkar avlopp

Vi har förmodligen alla spolat ner fettrester och oljor i avloppet trots att vi vet att det är dåligt för våra avloppssystem. Många människor gör det oavsett, helt enkelt för att de inte vet att det är dåligt. Så fortsätter det ända tills de upptäcker att de måste leta på professionella avloppstekniker i Vallentuna för att lösa sina avloppsstopp.

read more

Om oss

” Vi på EKO Spol har snabbt och effektivt lösningar inom stamspolning, högtrycksspolning, rörinspektion, klottersanering och relining av rör.

Varje dag ställs vi inför utmaningar som kräver att vi tänker till och utvecklar nya smarta lösningar.

Här finns mängder med kompetens och lång erfarenhet av problemlösning

– Aran, vd

Vi hörs!

Kontor: Simdesvägen 5, Vallentuna

Telefon: 070 773 2707

Email: kontakt@localhost

Öppetider: M-F: 8:00 – 17:00

070 773 2707